Duinkikkers oppermachtig op eigen wedstrijdserie!!

De zesde editie van de Soester Kikkersprint is een prooi geworden voor De Duinkikkers. De organiserende vereniging was in eigen thuishaven de sterkste over drie wedstrijden. Buurverenigingen ZPC Amersfoort en ZV Hoogland werden gedeclasseerd en werden op grote afstand tweede en derde.

IMG-20180224-WA0003

Lonneke van Veen, Tess Bemer, Angela Whitney, Kevin Roest, Niek van Leeuwenkamp en Lucas Bemer wisten hun leeftijdscategorie winnend af te sluiten. Ook Margriet Zweers, Karin de Ridder, Daniek Willemse, Jacinthe van Ebbenhorst Tengbergen, Peter Voerman, Luuk Roskam (allen zilver), Koentje Janssen, Femke Doorenbos en Jeffrey Roest (allen brons) mochten het podium beklimmen.

Tijdens de derde ronde beleefden de Soesters met 57 persoonlijke records een droom middag, waarbij Nynke Voerman opnieuw voor de grootste verbetering tekende. Alsof dit nog niet voldoende was zwom Angela Whitney (11 jaar) wederom een clubrecord van Stephanie Epskamp uit de boeken, ditmaal op de 50 meter vrije slag. De even oude Tess Bemer zwom ook onder die tijd, maar tikte net iets later aan. Bemer zorgde wel voor een verscherping van haar eigen clubrecord op de 50 meter vlinderslag.