Geslaagd Schoolwaterpolo Toernooi

Op zaterdag 4 februari vond al voor de 4e maal het Soester schoolwaterpolo toernooi plaats.

Met ruim 75 deelnemers verspreid over 9 teams van 6 verschillende scholen kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi waarbij de meeste deelnemers voor de 1e keer kennis konden maken met Waterpolo.

Een sport die voor de meesten bekend staat als een zware sport, toch wisten alle deelnemers met veel inzet en plezier 4 leuke en sportieve wedstrijden te spelen.

In 3 Leeftijdscategorie├źn werd er gestreden om de titel beste Waterpolo school van Soest.
Met veel strijd en plezier werden de wedstrijden door alle jonge deelnemers gespeeld.
Uiteindelijk werd de Achtbaan winnaar van alle Soester basisscholen van klas 7/8. De 2e plek was er voor de Prins Willem Alexanderschool en Daltonschool deBuut eindigde op een 3e plek.

De Driesprong werd de winnaar van klas 5/6. Nummer 2 in deze categorie werd Daltonschool deBuut

Bij de jongste deelnemers (klas 3/4) werd het een spannende strijd tussen de Da Costa School en de Prins Willem Alexander School.
Deze strijd is uiteindelijk onbeslist gebleven waardoor beide scholen zich tot winnaar mochten uitroepen.

Voor alle winnaars was er uiteraard een beker voor in de prijzenkast van de School. Ook mogen de winnende teams nog een uurtje gratis bowlen bij Bowling Overhees.

school

Het schooltoernooi werd mede mogelijk gemaakt door Boni Soest en Bowling Overhees.

wij willen alle deelnemers en coaches bedanken voor hun deelname.
Wij hebben als organisatie weer genoten van jullie inzet en zichtbare plezier tijdens het toernooi.

Onze fotografen waren tijdens dit toernooi ook actief. De gemaakte foto’s jullie vinden op de: fotopagina van SZV de Duinkikkers

Mochten jullie na dit toernooi enthousiast zijn geworden en een keer mee willen trainen bij de Duinkikkers, vul dan het formulier onder aan de pagina in en dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.