Nieuwe website

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe website voor de Duinkikkers.

Nu voor aanvang van het nieuwe seizoen is deze website online. Deze site is nog deels in opbouw en zal de komende tijd nog verder verbetert/ aangevuld worden.

Alle belangrijke informatie is in ieder geval al te vinden op deze site. Zo is alle informatie van de waterpolo- en zwem afdeling van het nieuwe seizoen verwerkt. Is er een geheel vernieuwde webshop met de vertrouwde artikelen. Zijn de trainingstijden (inclusief vakantierooster) op de site terug te vinden en is het voor nieuwe leden mogelijk om gemakkelijk op te geven voor een proeftraining.

De site is makkelijker te beheren en wij verwachten dat de informatie voor de nieuwe en bestaande leden gemakkelijker te vinden is.

Kijk dus rustig even rond op deze nieuwe site.

Voor de site zijn we in ieder geval nog wel op zoek naar een goede omslagfoto’s voor de startpagina. Kun jij ons hierbij helpen? De voorwaarde voor de omslagfoto moet zijn dat deze onze sportactiviteiten (zwemmen/ Waterpolo) in een foto weergeven.

Heeft u opmerkingen over deze site? suggesties? of ziet u een spelfout, geef dit dan door via onderstaand formulier. Wij zullen deze opmerkingen dan beoordelen en indien mogelijk meenemen.

geef via onderstaand formulier je opmerkingen door

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Geef hieronder je opmerkingen/ verbeterpunten voor deze website door

`