Nieuwjaarsmeet Duinkikkers 2022

Beste leden,

In het kader van ons 70 jarig bestaan op 17 september 2021 hadden wij voor 7 januari 2022 een mooi feest gepland. Helaas hebben we dit feest in verband met de nieuwe corona maatregelen moeten annuleren.

We willen echter wel dat moment gebruiken om digitaal het glas te heffen en met zijn allen in een online nieuwjaarsmeet te proosten op een sportief 2022! Hiervoor hebben wij een bijzonder uurtje voor jullie in petto, met onder andere een quiz met leuke prijzen.

Dit willen we doen op vrijdagavond 7 januari 2022. De meeting begint om 20.00, zal rond 21.00 afgelopen zijn en is te volgen via het YouTube kanaal van de Duinkikkers.

Als laatst willen we een beroep op jullie doen om eens te graven in de foto albums van afgelopen jaar. We willen graag wat inspirerende of kenmerkende beelden hebben om tijdens de nieuwjaarsmeet te laten zien. Deze beelden kun je voor woensdag 5 januari opsturen naar evenementen@duinkikkers.nl (of op deze mail reageren).

Dan rest ons jullie namens het bestuur nog hele fijne dagen en alvast een heel gelukkig en sportief nieuwjaar te wensen.

Groetjes van de Evenementencommissie!