Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Sponsoring is niet nieuw voor S.Z.V. de Duinkikkers. De vereniging heeft bijvoorbeeld al meerdere kleding- en vlag sponsoren. Daarnaast bestaan er binnen S.Z.V. de Duinkikkers ook acties waarmee geld ingezameld wordt voor (teams / afdelingen van) de vereniging, zoals het sponsorzwemmen.

Wat vanaf heden wel nieuw is, is dat het afsluiten van dergelijke deals en het organiseren van dergelijke activiteiten voortaan gecoördineerd wordt door een sponsorcommissie. De sponsorcommissie neemt niet de organisatie of de initiatieven voor bestaande acties en sponsordeals over. Zij fungeert als aanspreekpunt voor  initiatieven en toetst of initiatieven passend zijn binnen het bestaande sponsorbeleid en de visie van de vereniging. Daarnaast gaat de sponsorcommissie actief op zoek naar potentiële sponsoren.

Om zowel leden als niet-leden, die als particulier of als vertegenwoordiger van een bedrijf, geïnteresseerd zijn om in welke vorm dan ook een sponsordeal met S.Z.V. de Duinkikkers aan te gaan, is een menukaart met mogelijkheden samengesteld welke op de website van de vereniging te vinden is. Sponsor menukaart

Bij interesse, met vragen, of voor verdere informatie kunt u contact op nemen met één van de leden van de sponsorcommissie:

  • Els Heemskerk          06-26098888
  • Robin Roskam         06-51695608
  • Marcel Brittijn          06-48731324
  • Jeffrey Vos              06-13098381

Of een mail sturen naar sponsoring@duinkikkers.nl.