Uitnodiging voor de allereerste CLUBDAG!!

Volgend seizoen bestaat De Duinkikkers 65 jaar en dat is een mooie gelegenheid om eens lekker uit te pakken.

Wat gaan we doen?

We hebben diverse activiteiten gepland waarin zowel zwemmers als waterpoloërs alvast kunnen warmdraaien voor het nieuwe seizoen. Iedereen kan overal aan meedoen onder het motto: “Niets Moet, Alles Mag”. Uiteraard kan er door alle aanwezigen ook vrij gezwommen worden en lekker gegeten in de kantine van het zwembad. Daarbij zorgen we ook nog voor de innerlijke mens!

Goed doel!

Op onze clubdag denken we namelijk niet alleen aan ons eigen plezier. We organiseren een KIKKERRACE (met door jullie gesponsorde kikkers). Uiteraard krijgt de winnaar een prijs, en de opbrengst van de kikkers gaat naar Jeugdsportfonds Soest. (https://www.mijnjeugdsportfondsactie.nl/over-jeugdsportfonds)

Wie en wanneer?

Op 3 september 2016 is het zwembad de middag en avond (van 15.00u tot 21.00u) voor ons! Als jij erbij wilt zijn kun je je opgeven t/m 27 augustus opgeven door deze mail te beantwoorden. Uiteraard zijn ook familieleden die nog geen lid zijn van harte welkom als introducee. (Wel graag van tevoren opgeven.)

Aan de gehele dag zijn geen kosten verbonden.

Naamloze kikker…

Na 65 jaar Duinkikkers is onze kikker nog steeds naamloos. Dat kan toch niet? Als iedereen op onze clubdag zijn of haar idee voor een naam inlevert gaan we hier eindelijk verandering in brengen. Misschien ben jij wel degene die onze wereldberoemde kikker zijn naam geeft!

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet via Lianne (evenementen@duinkikkers.nl)!!

Namens het bestuur,
De evenementencommissie
Rowie, Thomas en Lianne