Onder de 11

Helaas waren er aan het einde van het seizoen 2017/2018 nog net te weinig leden in de leeftijd van 9 tot 11 jaar om een onder de 11 team deel te laten nemen aan de officiële competitie wedstrijden.

De huidige waterpoloërs in deze leeftijd zijn in het seizoen 2018/2019 ingedeeld bij de mini’s of onder 13.

Het doel is om dit seizoen een nieuwe groep enthousiaste jongens en meiden te werven om in het nieuwe seizoen deel te nemen aan de competitie wedstrijden met een onder de 11 team. Hiervoor zijn nog maar een paar enthousiaste nieuwe deelnemers benodigd. Nieuwe leden zullen in het begin meetrainen met onze oudste mini’s (8/9 jaar), waarbij er tijdens de trainingen veel ruimte is voor individuele aandacht en men kan trainen op zijn/ haar niveau.

Trainingstijden:
Dit team traint elke donderdag van 18.00 – 18.45, daarnaast wordt geadviseerd om te trainen bij een van de basisgroepen voor het aanleren/ verbeteren van de zwemvaardigheid.

Contactpersoon
Bart Leenen: 06-20173538 – jeugdcommissie@duinkikkers.nl

Nieuwe aanwas:
Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe spelers die de “Duinkikkerpoel“ helpen uitbreiden! Mochten jullie interesse hebben een keer mee te trainen met Mini’s, neem dan contact op met Bart Leenen van de jeugdcommissie per mail: jeugdcommissie@duinkikkers.nl of neem telefonisch contact (06-20173538)

Wedstrijden:
De wedstrijden bij onder de 11 worden gespeeld op een aangepast veld (20 meter), met kleinere doeltjes en een kleinere Waterpolo bal. De wedstrijd wordt geleid door een scheidsrechter die het spel in goede banen probeert te leiden. Een wedstrijd heeft 4 periodes van 3 minuten. De tijd wordt stilgezet bij een overtreding en bij gescoorde doelpunten, waardoor een gemiddelde wedstrijd ongeveer 30 minuten duurt.